NBA

«Σκότωσαν» τους μισούς Κλίπερς οι Μπλέιζερς

Στα ημιτελικά της Δύσης, όπου περιμένουν οι Γουόριορς χωρίς τον Στεφ Κάρι, πέρασαν οι Μπλέιζερς νικώντας 106-103 στο Πόρτλαντ τους αποδεκατισμένους Κλίπερς.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε! Οι Μπλέιζερς επιβλήθηκαν 106-103 και κερδίζοντας τέταρτο στη σειρά ματς απέκλεισαν με 4-2 τους Κλίπερς.

Η ομάδα του LA έπαιζε για τη… ζωή της χωρίς τους Κρις Πολ και Μπλέικ Γκρίφιν, που είχαν τεθεί από τον προηγούμενο αγώνα νοκ άουτ μέχρι το τέλος της περιόδου.

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ είχε 28 πόντους και 7 ασίστ για τους γηπεδούχους, που την Κυριακή αρχίζουν τα ημιτελικά των playoffs της Δύσης με αντίπαλο τους Γουόριορς, οι οποίοι όμως θα στερηθούν τις υπηρεσίες του τραυματία Στεφ Κάρι. Ο Μέισον Πλάμλι με ένα επιθετικό ριμπάουντ και δύο βολές ήταν καθοριστικός στο φινάλε για το Πόρτλαντ.

Ο Τζαμάλ Κρόφορντ με 32 πόντους ξεχώρισε για την ομάδα του LA (αν και αστόχησε σε ένα κρίσιμο σουτ στο φινάλε), που πήρε 21 πόντους από τον Όστιν Ρίβερς, ο οποίος έχασε το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου όταν χρειάστηκε να του γίνουν έντεκα ράμματα για σχίσιμο κοντά στο μάτι.

Δωδεκάλεπτα: 24-24, 50-48, 80-82, 106-103.
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x