Ευρώπη

Σκουλίδας στον ΣΠΟΡ FM: «Είχαμε καρδιά σε αυτό το Ευρωμπάσκετ»

Όλες οι ομάδες της διοργάνωσης είχαν ταλέντο, αλλά η Εθνική είχε καρδιά και γι’ αυτό κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ Νέων, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Σκουλίδας.

Με την καρδιά της έφτασε στην κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών η Εθνική ομάδα, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Σκουλίδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Διονύσης Σκουλίδας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Χρήστο Ρομπόλη:

Για τη διαδρομή του με τις μικρές Εθνικές ομάδες και την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ: «Πιστεύω ότι καλύτερη διαδρομή δεν γίνεται. Μόνο επιτυχίες, με όμορφα καλοκαίρια. Περνούσαμε καλά και είχαμε κοινό στόχο. Θα μου λείψει αυτή η παρέα. Φαίνεται αυτό μέσα στο γήπεδο. Υγεία σε όλους εύχομαι. Ήταν έναν καταπληκτικό καλοκαίρι».

Για το πάθος που έδειξε η ομάδα στο τουρνουά: «Σίγουρα πιστεύω ότι αυτή η ομάδα όποτε έδειξε κακό πρόσωπο, επέστρεψε. Όταν είμαστε συγκεντρωμένοι και δείχνουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε, δεν έχουμε πρόβλημα. Όλες οι ομάδες ήταν δύσκολες και ταλαντούχες, αλλά εμείς είχαμε την καρδιά».

Για την Εθνική Ανδρών: «Μακάρι να είμαστε οι ίδιοι και στην Ανδρών, που είναι μία πολύ όμορφη εμπειρία και είναι ό,τι καλύτερο. Μέσα από την καρδιά μου το εύχομαι αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x