NBA

«Σκούπισαν» και περιμένουν Μπακς οι Σέλτικς

Οι Σέλτικς κέρδισαν για δεύτερη φορά εκτός έδρας τους Πέισερς και με 4-0 είναι στα ημιτελικά της Ανατολής.

Η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στον δεύτερο γύρο των playoffs έγιναν οι Σέλτικς. Η ομάδα του Μπραντ Στίβενς «σκούπισε» τη σειρά με τους Πέισερς κερδίζοντας για δεύτερη φορά μέσα στην Ιντιανάπολις, με 110-106. Πλέον περιμένει να… τελειώσουν και οι Μπακς τις εκκρεμότητές τους με τους Πίστονς (3-0) για να συναντηθούν στα ημιτελικά της Ανατολής, όπου η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα έχει πλεονέκτημα έδρας.

Επτάμισι λεπτά πριν το τέλος οι Πέισερς ήταν μπροστά στο σκορ με 82-80, ωστόσο ακολούθησε ένα 5-17 που έφερε τους φιλοξενούμενους στο +10 (87-97) και ουσιαστικά έκρινε το ματς. Ο Γκόρντον Χέιγουορντ είχε 20 πόντους, ενώ ο Τζέισον Τέιτουμ και Μάρκους Μόρις από 18 για την ομάδα της Βοστώνης, που είχε σε μέτρια βραδιά τους Κάιρι Ίρβινγκ και Αλ Χόρφορντ που είχαν από 14 πόντους αλλά με 4/13 και 4/19 σουτ αντίστοιχα.

Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς με 22 και ο Ταϊρίκ Έβανς με 21 πόντους δεν έφταναν για να σώσουν τη χρονιά των Πέισερς, οι οποίοι έχοντας χάσει εδώ και μήνες τον ηγέτη τους, Βίκτορ Ολαντίπο, δεν κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικοί στα playoffs.

inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x