Ευρώπη

«Σκούπισε» την Μπρίντιζι και πέρασε στα ημιτελικά η Σάσαρι!

Το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά των playoffs του ιταλικού πρωταθλήματος πήρε η Σάσαρι, που έφυγε με το διπλό (87-92) από το Μπρίντιζι και έκανε το 3-0 στη μεταξύ τους σειρά.

Έβγαλε τις… σκούπες η Ντιναμό Σάσαρι, που έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα από την έδρα της Μπρίντιζι (87-92), έκανε το 3-0 στη μεταξύ τους σειρά και προκρίθηκε στα ημιτελικά των ιταλικών playoffs.

Η ομάδα του Ποτσέκο ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκε 24-18 στο πρώτο δεκάλεπτο. Εντούτοις, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μάζεψαν τη διαφορά για να πλησιάσουν σε απόσταση βολής στο τέλος του ημιχρόνου (42-43).

Από ‘κει και πέρα, το ματς ήταν ντέρμπι, με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο ψύχραιμοι στα κρίσιμα λεπτά και να φτάνουν στη νίκη-πρόκριση (87-92). Παράλληλα, απέδειξαν πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση αφού παραμένουν αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις εδώ και δύο μήνες.

Έξι παίκτες των νικητών είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τους Κούλεϊ (20 πόντοι, 9 ριμπάουντ), Τόμας (18 πόντοι, 6 ριμπάουντ) να ξεχωρίζουν. Στα ημιτελικά η Σάσαρι θα αντιμετωπίσει όποια ομάδα περάσει από το ζευγάρι Μιλάνο-Αβελίνο.

Από τους ηττημένους διασώθηκαν ο Μπανκς, που είχε 25 πόντους, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ, αλλά και ο Γκάφνεϊ, ο οποίος σταμάτησε στους 16 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 18-24, 42-43, 65-67, 87-92.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x