Ελλάδα

Σκουρτόπουλος: «Δύσκολο το ματς με τον Άρη»

Στις δυσκολίες του τελευταίου αγώνα του Ρεθύμνου για την κανονική περίοδο απέναντι στον Άρη στάθηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη με 95-85 απέναντι στα Τρίκαλα.

Δύσκολο χαρακτήρισε τον επικείμενο αγώνα του Ρεθύμνου με τον Άρη ο προπονητής των της ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος. Οι Κρητικοί με νίκη διεκδικούν υπό προϋποθέσεις την είσοδό τους στην τετράδα. Για το σημερινό ματς, σημείωσε ότι κάποιοι παίκτες χαλάρωσαν στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα τα Τρίκαλα να πλησιάσουν στο σκορ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου:

«Συγχαρητήρια στον κόουτς και στην ομάδα των Τρικάλων και για το σημερινό καλό παιχνίδι που έκαναν, αλλά και γιατί τελειώνουν μία χρονιά μέσα στους στόχους τους. Εύχομαι του χρόνου τα καλύτερα, οι άνθρωποι που είναι εδώ ξέρουν σίγουρα καλύτερα από εμάς. Όσον αφορά εμάς το σημερινό παιχνίδι έπρεπε να κερδηθεί οπωσδήποτε καθότι η ομάδα διεκδικεί μία πολύ καλή θέση στο πρωτάθλημα. Δυστυχώς στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου και στο δεύτερο κάποιοι παίκτες δεν το κατάλαβαν αυτό και δώσαμε το δικαίωμα στα παιδιά των Τρικάλων που είχαν και ενθουσιασμό να ανακάμψουν και να ξαναμπούν στον αγώνα. Από εκεί και πέρα εμείς κάναμε ένα rotation και για να κερδίσουμε το παιχνίδι αλλά και για να παραδειγματιστούν ορισμένοι γιατί έτσι νομίζω ότι πρέπει να γίνεται εν’ όψει και της σοβαρής συνέχειας που έχουμε. Μας περιμένει ένα ταξίδι και ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη και ανάλογα με το αποτέλεσμα που έχουμε θα πλασαριστούμε στην τελική κατάταξη. Είναι σίγουρα μία μεγάλη επιτυχία για τη φετινή χρονιά».

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιάννης Σίνης είπε πως ακολούθησαν τις οδηγίες του προπονητή τους στην άμυνα για να φτάσουν στη νίκη. «Ήταν μία καλή νίκη για μας. Ξεκινήσαμε καλά, τα χαλάσαμε λίγο στη δεύτερη περίοδο, στην τρίτη περίοδο κάναμε αυτό που μας είπε ο κόουτς, βγάλαμε ενέργεια στην άμυνα και πήραμε μία ωραία νίκη που την θέλαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x