Ελλάδα

Σκουρτόπουλος: «Εύχομαι να ξεπεραστούν τα προβλήματα του Άρη»

Πολύ χαρούμενος για τη νίκη του ΓΣΛ-Φάρου επί του Άρη ήταν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε στους «κίτρινους» να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλανίζουν.

Μονόδρομος ήταν για τον ΓΣΛ-Φάρο η νίκη απέναντι στον Άρη και γι’ αυτό ήταν πολύ χαρούμενος ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους οι «κίτρινοι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των Λαρισαίων:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Γιώργο (σ.σ. Κετσελίδη) για τα καλά του λόγια τόσο για μένα όσο και την ομάδα μου. Συγχαρητήρια για τη διαχείριση που έκανε σήμερα κάτω από δύσκολες συνθήκες αλλά και για όλη την καλή δουλειά που κάνει όλο το χρόνο. Κατανοώ τις δυσκολίες που περνάει καθώς και εμείς πριν δεκαπέντε μέρες ήμασταν στην ίδια κατάσταση και ίσως και σε χειρότερη. Παρόλα αυτά ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ψάχνουμε τις νίκες που θα μας κρατούν μακριά από τα προβλήματα. Δε θέλω να λέω προβλήματα υποβιβασμού γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Υπάρχουν κάποια παιχνίδια που πρέπει να τα κερδίσεις και το σημερινό ήταν ένα από αυτά.

Η καθημερινότητά μας έχει βελτιωθεί πάρα πολύ με την είσοδο των νέων μετόχων. Αλλά η ατυχία μας συνεχίστηκε γιατί στο ημίχρονο χάσαμε τους δύο ψηλούς, τον Σάφτενααρ και τον Διαμαντάκο λόγω τραυματισμού. Έπρεπε να παίξουμε μόνο με τον Μαραγκό που δεν είχε προπονηθεί όλη την εβδομάδα. Καθώς και το Γιάννη Βαβάτσικο που υπηρετεί τη θητεία του και έχει κάνει μισή προπόνηση ώστε να μπορέσει σήμερα να μας βοηθήσει. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν έστω και έτσι σήμερα. Στο τέλος είχαμε σωστή διαχείριση και με την προσθήκη του Μπαρτ, η ομάδα βρήκε ακόμη περισσότερο οξυγόνο γιατί μπορεί να κάνει πολλά πέρα από το σκοράρισμα και τη δημιουργία. Πρέπει να βρούμε νέες ισορροπίες από εδώ και πέρα ώστε από όλους να μπορούμε να πάρουμε το καλύτερο κομμάτι.

Θα πρέπει πάντως να καταλάβουμε ότι η δουλειά ξεκινάει από την άμυνα και τελειώνει στην επίθεση. Αυτό ισχύει κυρίως για τους ξένους. Συνεχίζουμε αφού αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα υγείας. Να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Καλή συνέχεια στον Άρη. Εύχομαι να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν εκτός γηπέδου, γιατί εντός γηπέδου υπάρχουν οι άνθρωποι που μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα σε ασφαλές λιμάνι
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x