Ελλάδα

Σκουρτόπουλος: «Πιο οργανωμένη η Κηφισιά»

Πιο οργανωμένη ομάδα χαρακτήρισε την Κηφισιά, σε σχέση με το Ρέθυμνο, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, παρά τη νίκη των Κρητικών.

Ο τεχνικός των Ρεθυμνιωτών στάθηκε στα στατιστικά και στους αριθμούς της αναμέτρησης και απογοητεύτηκε από την εμφάνιση των ψηλών της ομάδας του. Στάθηκε στη σωστή αμυντική συμπεριφορά στο δεύτερο ημίχρονο και θεωρεί χρήσιμη τη διακοπή, λόγω του τελικού του Κυπέλλου.

Αναλυτικά: «Η Κηφισιά σήμερα στο γήπεδο ήταν πιο οργανωμένη και ομαδική και λειτούργησε καλύτερα σαν σύνολο από ότι η ομάδα μου. Τα νούμερα τα λένε όλα. Μία ομάδα που έχει 17-18 ασίστ μέσο όρο, σήμερα είχαμε 7, από τις οποίες τις 4 τις έχει κάνει το τεσσάρι μας, ο Φαγιέ. Έχουμε πλέι μέικερ σε 18 λεπτά με 6 λάθη και, δυστυχώς, αυτό κάνει το παιχνίδι δύσκολο.

Ήταν για μας έκπληξη ότι η γραμμή των ψηλών μας σήμερα δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Είχαμε τη δυνατότητα να κουράσουμε τον Μαυροειδή και να βάλουμε κάποιους πόντους, αλλά δεν τα καταφέραμε. Από εκεί και πέρα, η αμυντική συνεργασία και η διάθεση των παιδιών στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτό που μας κράτησε "ζωντανούς", αλλά και να πάρουμε μία διαφορά που δεν κατάφερε η Κηφισιά.

Θα εκμεταλλευτούμε τη διακοπή τώρα, αν και δεν νομίζω πως είναι καλό για την ομάδα μας. Θέλουμε να συγκροτηθούμε, να ενταχθεί και ο Χόλις που είναι καινούργιος. Στην πορεία, θέλουμε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x