Ελλάδα

Σκουρτόπουλος: «Το πρόβλημα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού δεν είναι δική μας υπόθεση»

Αισιόδοξος για την πορεία της Εθνικής ομάδας στα «παράθυρα», ακόμη και αν δεν έρθουν οι παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα, εμφανίστηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Το καλύτερο δυνατό θα κάνει η Εθνική ομάδα στα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου, σύμφωνα με τον Θανάση Σκουρτόπουλο, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της «επίσημης αγαπημένης», ακόμη και αν δεν έρθουν οι διεθνείς που αγωνίζονται σε ομάδες της Ευρωλίγκας.

Όσον αφορά στην ήττα του ΓΣΛ-Φάρου από τον Άρη, την απέδωσε στην έλλειψη συγκέντρωσης από την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου:

Για το παιχνίδι: «Δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ήρθαμε να παίξουμε με μια σημαντική απουσία τον Κέβιν Ουέρ που έφυγε με ειδική άδεια στην Αμερική για πολύ προσωπικό λόγο. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, ξεκινήσαμε καλά μετά χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Είμαστε μια νέα ομάδα και αυτό θέλει πίστωση χρόνου για να ερχόμαστε να διεκδικούμε παιχνίδια με αντιπάλους όπως Άρης. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Άρη και στον Παναγιώτη Γιαννάκη που έχει μια δύσκολη σεζόν με τα παιχνίδια και του Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ αυτό που θέλω ενόψει της συνέχειας είναι ο σεβασμός που πρέπει να υπάρχει σε κάποιους παίκτες μας πρωταγωνιστές για εμάς, επίσης σήμερα η 9 ασίστ δεν είναι κάτι που απεικονίζει την αλήθεια, μας φύγανε κάποιες μπάλες και δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε κάποιες φάσεις και πάλι καλή συνέχεια στον Άρη».

Για την Εθνική ομάδα: «Είμαι αισιόδοξος. Έχουμε καλέσει 24 παιδιά, το πρόβλημα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού δεν είναι δική μας υπόθεση. Αν δεν έρθει κανείς από την Ευρωλίγκα, υπάρχουν 11 παιδιά που θα κρατήσουν την ομάδα και τρία παιδιά από την Νέων Ανδρών. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Μέσα σε τρεις ημέρες θα πρέπει να φτιάξουμε τον χαρακτήρα μας και την ομάδα μας απέναντι σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι ίδια. Δεν έχει απώλεια κι αυτό κάνει δύσκολη την αποστολή μας. Ελπίζω ότι τα παιδιά θα ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x