Ελλάδα

Σλαφτσάκης: «Να δώσουμε την ψυχή μας στο ντέρμπι και να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο»

Το στίγμα του για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ έδωσε ο Διαμαντής Σλαφτσάκης.

Σύνθημα για αναγέννηση του Άρη αρχής γενομένης από το ντέρμπι του Σαββάτου (23/03, 18:00) με τον ΠΑΟΚ δίνει ο Διαμαντής Σλαφτσάκης μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αφού παραδέχθηκε ότι οι «κίτρινοι» δεν παρουσίασαν καλό πρόσωπο στις αναμετρήσεις με Κολοσσό και Περιστέρι, τόνισε ότι: «Πρέπει να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο, διότι δυο βδομάδες δεν το κάνουμε και οι εμφανίσεις μας είναι μέτριες. Γι’ αυτό κι έχουν έρθει δυο πολύ άσχημα αποτελέσματα. Ευελπιστούμε ότι ο κόσμος θα γεμίσει το Σάββατο το γήπεδο. Το έχουμε μεγάλη ανάγκη, γιατί μας δίνουν τεράστια ώθηση και ενέργεια».

Αναλυτικά το blog του

Να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο

Καλησπέρα σε όλους. Προερχόμαστε από δυο πολύ κακές εμφανίσεις με τον Κολοσσό και το Περιστέρι, που συνοδεύτηκαν από ήττες. Πρέπει να αντιδράσουμε, προκειμένου να αναπτερωθεί η ψυχολογία μας και το ηθικό μας και νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να κάνουμε μια πειστική εμφάνιση και να κερδίσουμε ένα μεγάλο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας.

Γνωρίζουμε ότι παίζουμε με μια πάρα πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Οι περισσότεροι παίκτες της έχουν αγωνιστεί σε αρκετούς τέτοιους αγώνες. Από κει και πέρα, εμείς πρέπει να δώσουμε το 150%, να δώσουμε τη ψυχή μας και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας.

Πρέπει να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο, διότι δυο βδομάδες δεν το κάνουμε και οι εμφανίσεις μας είναι μέτριες. Γι’ αυτό κι έχουν έρθει δυο πολύ άσχημα αποτελέσματα.

Ευελπιστούμε ότι ο κόσμος θα γεμίσει το Σάββατο το γήπεδο. Το έχουμε μεγάλη ανάγκη, γιατί μας δίνουν τεράστια ώθηση και ενέργεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x