Ελλάδα

Σλαφτσάκης: «Όνειρο κάθε αθλητή να παίζει στον Άρη»

Για την μετακίνησή του στον Άρη και τους στόχους της νέας σεζόν μίλησε ο νέος παίκτης των «κιτρινόμαυρων», Δημήτρης Σλαφτσάκης.

Πανευτυχής για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Άρη, τον όποιο και χαρακτήρισε όνειρο για κάθε αθλητή, δήλωσε ο Δημήτρης Σλαφτσάκης.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κιτρινόμαυρων μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρθηκε στους στόχους της νέας σεζόν αλλά και τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Άρη. Από την πλευρά μου θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και θα προσπαθήσω να δώσω το 110% των δυνατοτήτων μου για το καλύτερο της ομάδας. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του Άρη.

Πιστεύω ότι είναι όνειρο κάθε αθλητή να παίζει σε αυτή την ομάδα, σε αυτό το γήπεδο, έχοντας στο πλευρό του αυτό το κοινό. Θα προσπαθήσουμε όλοι να έχουμε μια καλή χρονιά. Ελπίζουμε και ευχόμαστε χωρίς τραυματισμούς και ο καθένας να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, ώστε με τη βοήθεια και του κόσμου να φύγει η ομάδα από τη δύσκολη θέση. Με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή θα ανταπεξέλθουμε και θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών που θα υπάρχουν».


Για τον Βαγγέλη Αγγέλου υποστήριξε: «Έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην απόφαση μου. Θα έλεγα πως ήταν ‘βαρόμετρο’ στην επιλογή μου να έρθω σε μια ομάδα με τεράστια οντότητα, όπως ο Άρης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x