Ευρώπη

Σλότερ: «Κάθε αγώνας είναι καθοριστικός»

Για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League, ο Μάρκους Σλότερ μίλησε στη Media day και ανέφερε πως βλέπει κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα.

Στη media day της Ένωσης, ο Μάρκους Σλότερ αναφέρθηκε στον αγώνα της ΑΕΚ (13/11, 19:00) με την Μπούργος στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Basketball Champions League και τόνισε πως κάθε αγώνας που έρχεται είναι το ίδιο σημαντικός και καθοριστικός για την ομάδα του.

«Είναι γιατί είναι το επόμενο παιχνίδι. Κάθε αγώνας είναι σημαντικός και καθοριστικός», είπε αρχικά.

Για τον τραυματισμό του που είχε: «Κάθε ημέρα νιώθω και καλύτερα. Θα μου πάρει λίγο ακόμα να επανέλθω εκατό τις εκατό, αλλά τα πηγαίνω καλύτερα».

Για το ότι ο προπονητής της ισπανικής ομάδας υποστήριξε, πως η ΑΕΚ είναι φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου: «Όχι, δεν ακούω τους άλλους, οπότε δεν σημαίνει τίποτα. Το εκτιμώ, όμως. Είναι νωρίς για να λέμε από τώρα ποιος είναι το φαβορί. Εκτιμώ τα λόγια του, αλλά δεν υπάρχει πίεση, γιατί δεν τα ακούω αυτά».

Για τον Μάριο Τσάλμερς: «Ως πόιντ γκαρντ, θα είναι αυτός που θα έχει περισσότερο την μπάλα και θα βοηθήσει στη συνοχή της ομάδας, να ηρεμεί το παιχνίδι και να ελέγχει την επίθεση. Είναι επίσης και πολύ καλός αμυντικός. Είναι γνωστός γι' αυτό, για την άμυνά του, και θα μας βοηθήσει πολύ, γιατί λέμε πως είμαστε μια αμυντική ομάδα. Νικήσαμε σε πολλά παιχνίδια, χάρη στην άμυνά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x