Euroleague

Σλούκας: «Ξέραμε ότι ο Νικ δεν ήταν σε καλό μομέντουμ»

Τα προβλήματα του Παναθηναϊκού τιμώρησε η Φενέρμπαχτσε και έτσι κατάφερε να πάρει τη νίκη, σύμφωνα με τον Κώστα Σλούκα.

Στο πολύ καλό διάβασμα της Φενέρμπαχτσε και στο σωστό χτύπημα των αδυναμιών του Παναθηναϊκού απέδωσε ο Κώστας Σλούκας τη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ, με τον Έλληνα γκαρντ να τονίζει πως αυτή την στιγμή είναι προσηλωμένος στους στόχους της τουρκικής ομάδας.

«Η αλήθεια είναι ότι παίζουμε πολύ καλά. Δεν παίζουμε το τέλειο μπάσκετ, αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι ως το τέλος. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, έχουμε την ποιότητα και μπορούμε να κερδίσουμε οπουδήποτε. Βάζουμε μεγάλα καλάθια και έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Μεγάλο ρόλο παίζει ο προπονητής και η προπόνηση που κάνουμε. Οι αυτοματισμοί είναι πολύ εύκολοι, γιατί έχουμε ίδιο κορμό εδώ και μερικά χρόνια και αυτό το βγάζουμε στο γήπεδο. Κατ’ αρχήν επειδή είναι σημαντικό, ξέραμε ότι ο Νικ δεν ήταν σε καλό μομέντουμ. Του αφήσαμε κάποια σουτ. Κλείσαμε το ένας εναντίον ενός του Λάνγκφορντ. Αναγκάσαμε τον Παναθηναϊκό να κάνει λάθη και η πλάστιγγα έγειρε σε εμάς», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Σλούκας και πρόσθεσε:

«Είναι συνδυασμός μπάσκετ και συγκέντρωσης. Το βασικό στοιχείο του Παναθηναϊκού είναι η άμυνα με αλλαγές, την οποία τιμωρήσαμε με μεγάλα σουτ. Πήραμε μια σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο από την ομάδα. Εγώ σκέφτομαι τις υποχρεώσεις της Φενέρ. Νιώθω πάρα πολύ καλά εδώ και σκέφτομαι το πώς θα εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x