Euroleague

Σλούκας: «Να συνεχίσω την καλή παράδοση»

Σίγουρος πως η Φενέρμπαχτσε θα παίξει στο Final Four με κίνητρο και σα να είναι… πρωτάρα εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Κώστας Σλούκας. «Θέλω να συνεχίσω να νικάω στους ημιτελικούς», τόνισε.

Πραγματοποιήθηκε στην Plaza Espana της Βιτόρια, η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Final Four της Ευρωλίγκας. Την Φενέρμπαχτσε εκπροσώπησαν οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Κώστας Σλούκας, με τον εκτελεστικό διευθυντή της διοργάνωσης. Ζόρντι Μπερτομέου να παίρνει πρώτος τον λόγο.

«Αυτή η πόλη περίμενε αυτή τη στιγμή πολλά χρόνια. Λίγοι ξέρουν πως πριν από 19 χρόνια η Βιτόρια θα είχε λάβει το χρίσμα για να πάρει το Final 4, αλλά υπήρχαν προβλήματα. Οι άνθρωποι της φρόντισαν να είναι έτοιμοι και συνέχισαν την πρόοδό τους», ανέφερε αρχικά για την επιλογή της πόλης, ενώ συνολικά για την φετινή διοργάνωση, επεσήμανε: «Οι αγώνες είχαν θέαση από περισσότερους από 2.100.000 θεατές, το μπάσκετ δείχνει να προοδεύει μέσω της Ευρωλίγκα, αλλά ακόμα δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Σλούκας, επεσήμανε: «Θέλω να συνεχίσω την καλή παράδοση στους ημιτελικούς, καθώς τους έχω κερδίσει όλους από το 2012 και έπειτα. Έχω μια ρουτίνα που ακολουθώ, δεν θέλω να τη χαλάσω. Έχουμε παίξει αρκετές φορές με την Εφές, γνωριζόμαστε, ξέρουμε πως να νικήσουμε ο ένας τον άλλον. Θα παλέψουμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Να είστε σίγουροι πως έχουμε κίνητρο, σαν να είναι η πρώτη μας φορά».

Ομπράντοβιτς: «Θα παίξουν Κάλινιτς και Βέσελι»

Το κεντρικό πρόσωπο της συνέντευξης Τύπου, δε θα μπορούσε να είναι άλλο από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος συμμετέχει για 19η φορά σε Final Four και 18η ως προπονητής. Μιλώντας για τον ημιτελικό με τη Αναντολού Εφές, τόνισε: «Είναι σημαντικό να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα. Η Εφές έχει πολλή ποιότητα. Έχει ακόμα και έξι παίκτες με αυτό το στυλ, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να έχουμε το επίπεδο που είχαμε όλη τη χρονιά».

Στη συνέχεια τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Αυτή η πόλη άξιζε να φιλοξενεί ένα Final 4. Ξέρω που πρέπει να φάω, μην ανησυχείτε. Να ρωτήσετε τους υπόλοιπους. Θα φάω.. chuleton (σ.σ. ειδικό κομμάτι κρέατος)».

Τέλος, αναφορικά με τη συμμετοχή των αμφίβολων Κάλινιτς και Βέσελι, επεσήμανε: «Έχουν αρχίσει και προπονούνται. Έχουν κάνει μόνο δύο προπονήσεις, αλλά θέλουν να βοηθησουν. Οπότε θα παλέψουν. Όλοι όσοι είναι διαθέσιμοι θα παλέψουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x