Euroleague

Σλούκας: «Θα δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει με το συμβόλαιό μου»

Το καπέλο στον Ολυμπιακό έβγαλε ο Κώστας Σλούκας μιλώντας μετά τη λήξη του τελικού, ενώ ερωτηθείς για το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι τόνισε ότι προς το παρόν δεν έχει να πει κάτι.

Ως το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του χαρακτήρισε την κατάκτηση της Ευρωλίγκα ο Κώστας Σλούκας που δεν παρέλειψε να βγάλει και το καπέλο στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι παρά την έδρα «κολαστήριο» μπορούσε να επιστρέψει στο ματς.

Παράλληλα, ερωτηθείς για το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, σχολίασε ότι όλα θα κριθούν στην ολοκλήρωση της σεζόν, όταν και θα υπάρχει χρόνος.

«Είναι το καλύτερο δώρο για την γιορτή μου. Περιμέναμε έναν Ολυμπιακό που θα μπει δυνατά, αλλά και εμείς βάζουμε το κορμί μας. Θέλαμε να προσέξουμε τα επιθετικά ριμπάουντ του Ολυμπιακού. Στο τέλος η άμυνά μας ήταν φανταστική. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και πολύ ταλέντο, είναι συμπαγής ομάδας. Ακόμα και σε ένα "κολαστήριο" ο Ολυμπιακός πάντα θα αντιδράει. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα απέναντι στον Βασίλη και σε όλα τα ατού του Ολυμπιακού.

Είναι κάτι σημαντικό και για εμένα. Έχω ζήσει απίστευτα στιγμές με τον Ολυμπιακό, τις ζω και με την Φενέρμπαχτσε. Χαίρομαι που είμαι μέλος. Μίλησα με τους παίκτες του Ολυμπιακού και τους προπονητές και όλους. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Στο γήπεδο ήμουν λίγο πιο τυχερός και πανηγυρίζω».

Για το μέλλον του είπε: «Ας τελειώσουμε με το καλό το πρωτάθλημα και θα δούμε το καλοκαίρι. Δεν έχω να πω κάτι».

Για την Εθνική: «Εννοείται πως αν είμαι υγιής θέλω να στελεχώσω την Εθνική Ομάδα, είναι κάτι που μου λείπει, ένα μετάλλιο με την Εθνική. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Αν είμαι υγιής θα είμαι 100% με την Εθνική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x