Euroleague

Σλούκας: «Χαρούμενος και περήφανος για τη Φενέρμπαχτσε»

Την ικανοποίησή του για τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία της Φενέρμπαχτσε και την πρόκριση σε τρίτο συνεχόμενο τελικό της Euroleague εξέφρασε με δηλώσεις του ο Κώστας Σλούκας.

Περήφανος για την τρίτη συνεχόμενη παρουσία της Φενέρ σε τελικό Euroleague δήλωσε ο Κώστας Σλούκας.

Ο Έλληνας γκαρντ αναφερόμενος στο αυριανό ματς με την Ρεάλ, τόνισε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πως η βασίλισσα είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα.

Παράλληλα για το ρόλο του ηγέτη στην τουρκική ομάδα σχολίασε πως αυτό αποτελεί απόφαση του Ομπράντοβιτς, ωστόσο αυτό που έχει σημασία είναι να έρθει η νίκη και η κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος και περήφανος για την ομάδα μου. Αξίζαμε να είμαστε σε έναν ακόμα τελικό. Τα τελευταία τρία χρόνια η Φενέρ παίζει σε τελικούς. Αυτό είναι ένα όνειρο για την Φενέρ. Αύριο παίζουμε κόντρα σε μια πολύ ποιοτική ομάδα με γεμάτο ρόστερ που είναι υγιείς. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ελπίζω να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Για τον ρόλο του ηγέτη στην Φενέρμπαχτσε και τον έκτο τελικό της καριέρας του: «Δεν σκέφτομαι τον έκτο τελικό μου ή κάτι τέτοιο. Η δουλειά μου είναι να είμαι συγκεντρωμένος και είμαι πολύ χαρούμενος. Σχετικά με την ηγεσία του παιχνιδιού, αυτό έχει να κάνει με τον προπονητή. Σημασία έχει η νίκη και το πώς θα φτάσουμε σε αυτή».

Για τον Τζίτζι Ντατόμε: «Ο Τζίτζι κάνει πράγματα που κρίνουν το παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος γι αυτόν γιατί μπορεί να βοηθήσει σε άμυνα και επίθεση. Εύχομαι να έχει την ίδια εικόνα και στον μεγάλο τελικό».

Για το αν σκέφτεται αν γίνει ρέκορντμαν σε τίτλους: «Είναι λίγο δύσκολο να κατακτήσω τόσους τίτλους. Είμαι τυχερός που βρίσκομαι σε μια ομάδα που έχει εξ αρχής στόχο την παρουσία σε Final Four. Αυτό με κάνει καλύτερο σαν παίκτη και σαν άνθρωπο. Σε τέτοια παιχνίδια όμως δεν μετρά μόνο η εμπειρία, αλλά και ποιος το θέλει πιο πολύ, αλλά και να έχεις την τύχη με το μέρος σου».

Για τον Λούκα Ντόντσιτς: «Είναι θαύμα αυτό το παιδί. Η ποιότητά του τον κάνει από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Η Ρεάλ Μαδρίτης όμως έχει το καλύτερο ρόστερ στην Ευρώπη γεμάτο εμπειρία. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για να τους σταματήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x