Γενικά

Σμαρτ και Γιανγκ οι νέες «ρεζέρβες» στην Team USA

Ο Μάρκους Σμαρτ και ο Θαντέους Γιανγκ είναι οι δύο παίκτες που επέλεξε ο Γκρεγκ Πόποβιτς να ενσωματωθούν στην προεπιλογή της Team USA, μετά τα διαδοχικά «άκυρα» των αρχικών προσκεκλημένων.

Ενίσχυσης συνέχεια για την Team USA.

Μετά τη θετική απάντηση του Τζέιλεν Μπράουν, δύο νέοι προσκεκλημένοι ήρθαν να προστεθούν στην προεπιλογή των Αμερικάνων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας.

Ο λόγος για τον γκαρντ των Σέλτικς, Μάρκους Σμαρτ, και τον φόργουορντ των Μπουλς, Θαντέους Γιανγκ, οι οποίοι θα καλύψουν μέρος της «τρύπας» που δημιούργησαν οι Χάρντεν, Ντέιβις, Γουίλιαμσον, Μακόλουμ, Χάρις, Μπιλ και Έρικ Γκόρντον μετά την απόσυρση της συμμετοχής τους.

Τις υπόλοιπες θέσεις ο Γκρεγκ Πόποβιτς θα κληθεί να τις συμπληρώσει το επόμενο διάστημα, με τα ονόματα των Ντιάντζελο Ράσελ, Άαρον Γκόρντον, Τζούλιους Ραντλ και Μάικ Κόνλεϊ να θεωρούνται ως οι πιθανοί αντικαταστάτες.

Ο Σμαρτ γνωστοποίησε την κλήση του μέσω Tweet, με το οποίο δήλωσε περήφανος για τη συμμετοχή του στην εθνική των ΗΠΑ αλλά και ενθουσιασμένος που θα συνυπάρξει με τους συμπαίκτες του στη Βοστόνη, τον Τζέιλεν Μπράουν και τον Τζέισον Τέιτουμ.



Την είδηση της κλήσης του Γιανγκ δημοσιοποίησε ο insider του NBA, Σαμς Χαράνια.



Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x