Ευρώπη

Σοκ με Ρούντι στη Ρεάλ!

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ρούντι Φερνάντεθ, καθώς λόγω των προβλημάτων στη μέση είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός για δύο με τρεις μήνες!

Η ατυχία βρήκε ξανά τον Ρούντι Φερνάντεθ!

Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ταλαιπωρείται από έντονες ενοχλήσεις στη μέση και έτσι σύμφωνα με τον Τύπο της Ισπανίας είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο με τρεις μήνες. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει τους τρεις «τελικούς» στον όμιλο της Ευρωλίγκας, ενώ το χειρότερο σενάριο τον θέλει εκτός και από το Κύπελλο Ισπανίας (18-21/2).

Το… κακό ξεκίνησε από το καλοκαίρι στο Ευρωμπάσκετ, όπου για τον ίδιο λόγο έχασε κάποια παιχνίδια της Ισπανίας. Ωστόσο, την περασμένη Παρασκευή (27/11) κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα, καθώς ο Ρούντι ένιωσε ενοχλήσεις και έτσι αποσύρθηκε στον πάγκο, παίζοντας μόλις 11 λεπτά συνολικά. Για το λόγο αυτό, ο Πάμπλο Λάσο τον άφησε εκτός δωδεκάδας από το ματς κόντρα στην Μπιλμπάο, ωστόσο οι πόνοι δεν έχουν αποχωρήσει και έτσι τα «σύννεφα» ολοένα και πυκνώνουν.

Μάλιστα, ο σταρ της «βασίλισσας» έχει περάσει δύο φορές την πόρτα του χειρουργείου για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση του, μία το 2009 και μία το 2012, με τις απαισιόδοξες προβλέψεις να κάνουν λόγο και για τρίτο χειρουργείο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x