Ελλάδα

Σοκ στο τέλος για την Εθνική Νέων

Με τρίποντο στην εκπνοή της παράτασης, η Εθνική Νέων Ανδρών έχασε από τη Λιθουανία και τερμάτισε δεύτερη στον τέταρτο όμιλο.

Η Εθνική Νέων Ανδρών έχασε με 88-86 από τη Λιθουανία στην παράταση δεχόμενη τρίποντο στην εκπνοή. Έτσι με 2/3 νίκες στον τέταρτο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 του Τελ Αβίβ έμεινε δεύτερη στην ισοβαθμία και
και την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει στους «16» τον τρίτο του τρίτου ομίλου, Γερμανία, κι όχι την πολύ πιο βατή Λετονία που θα συναντούσε αν ήταν πρώτη στο γκρουπ.

Η ελληνική ομάδα βρέθηκε στο -13 στα μέσα της δεύτερης περιόδου και στο -8 στα πέντε λεπτά πριν το τέλος, επιβίωσε στέλνοντας το ματς στην παράταση, αλλά εκεί η «Λιέτουβα» την πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα. Αν και η Εθνική προηγήθηκε με 82-73 με 1:42 να απομένουν, τα σερί τρίποντα του Ίνγκας Σαργκιούνας, με το τελευταίο στην εκπνοή, έφεραν την ανατροπή.

Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης με 23 και 21 πόντους αντίστοιχα ήταν οι πρώτοι σκόρερ της Εθνικής.

Δεκάλεπτα: 13-18, 35-37, 56-56, 67-67, (πρτ.), 86-88

Ελλάδα (Λιμνιάτης): Π. Καλαϊτζάκης 21, Καμπερίδης 5, Καμπουρίδης 17, Κουφόπουλος 2, Νικολαΐδης 7, Αρνόκουρος 2, Δομπρογιάννης, Γ. Καλαϊτζάκης 23, Μωραΐτης 9, Πιλάβιος.

Διαιτητές: Μαέστρ (Γαλλία), Ρούτεσιτς (Μαυροβούνιο), Περτσιαβάλε (Ιταλία)

Η στατιστική του αγώνα

Δείτε το τρίποντο-μαχαιριά που δέχτηκε η Εθνική U20:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x