Ελλάδα

Σπανούλης: «Είμαι ψυχάκιας με το μπάσκετ, θα ασχοληθώ με τα ρεκόρ όταν βγω στη… σύνταξη»

Στην... τρέλα που έχει για το μπάσκετ αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης, τονίζοντας ότι στην παρούσα φάση δεν ασχολείται με τα ατομικά ρεκόρ που έχει κάνει.

Αναλυτικά μίλησε στα Νέα για:

- το γεγονός ότι πρόσφατα έγινε πρώτος πασέρ στην ιστορία της Euroleague: «Ήξερα ότι χρειαζόμουν τέσσερις ασίστ για να ανέβω στην πρώτη θέση, αλλά δεν τις μετρούσα κιόλας. Δεν με νοιάζουν τα ρεκόρ αυτά καθαυτά, αλλά το τι φέρνουν στην ομάδα. Θα ασχοληθώ με τα ατομικά επιτεύγματά μου όταν βγω στη σύνταξη και δεν θα έχω τι άλλο να κάνω».

-την... τελειομανία του: «Δεν θα μπορούσα να ζήσω με το εάν και εφόσον, γι΄ αυτό κάνω βουρ στον πατσά. Είμαι ψυχάκιας με το μπάσκετ και ακόμη και τώρα μπαίνω στο γήπεδο σαν αν είναι η πρώτη φορά ή σαν να παίζω το τελευταίο ματς της ζωή μου. Όταν κοιτάζω τη στατιστική του αγώνα το βλέμμα μου πηγαίνει στη στήλη με τα λάθη. Αυτά παρατηρώ πρώτα, ύστερα τα ριμπάουντ, μετά τις ασίστ και στο τέλος τους πόντους».

- τα εννέα λάθη στο ματς με την ΑΕΚ: «Υπολογίζω ότι ως γκαρντ σε κάθε αγώνα καλούμαι να διαχειριστώ 60-70 μπάλες, χώρια η πίεση που δέχομαι από τους αντιπάλους σε κάθε κατοχή. Θεωρώ λογικό το να κάνω λάθη, αρκεί να μην αποβαίνουν μοιραία, άλλωστε και ο Στιβ Νας που τον είχα πρότυπο ήταν πρώτος και στις δύο κατηγορίες. Και στις ασίστ και στα λάθη. Ή μήπως πάνε πίσω ο Τζέιμς Χάρντεν και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x