Euroleague

Σπανούλης: «Μου αρέσει ο τρόπος του Μπλατ» (video)

Στον Βασίλη Σπανούλη έκανε… focus αυτή την αγωνιστική το επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκας.

Ένα μίνι βίντεο αφιέρωμα στον Βασίλη Σπανούλη έκανε η Ευρωλίγκα.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, τη συνεργασία του με τον Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ για εκείνον μίλησε τόσο ο έμπειρος προπονητής, αλλά και ο Αξέλ Τουπάν.

Αρχικά, ο Αξέλ Τουπάν είπε για τον Βασίλη Σπανούλη: «Δίνει πάντα το 100%. Από το ζέσταμα, μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν το πάει ποτέ εύκολα, δίνει τα πάντα στο παρκέ, θέλει να κερδίζει συνέχεια».

Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ Μπλατ ανέφερε: «Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία της Ευρωλίγκας και ένας από τους πιο απλούς ανθρώπους σε ότι έχει να κάνει με το επίπεδο της συγκέντρωσής του και της προσήλωσης σε καθημερινή βάση».

Στη συνέχεια, ο «V-Span» μίλησε για τη συνεργασία του με τον Αμερικανοϊσραηλινό κόουτς: «Μου εξήγησε τον ρόλο μου και πως σκέφτεται την ομάδα. Θέλει να παίξουμε γρήγορα, θέλει να κινούμαστε καλά χωρίς την μπάλα, να είμαστε πιο αθλητικοί. Όπου δούλεψε, έφερε καλά αποτελέσματα. Είναι ένας καλός προπονητής, ένας από τους καλύτερους στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Θέλω να μάθω πολλά από αυτόν. Μου αρέσει το σύστημά του και ο τρόπος που θέλει να παίξουμε».

Για να καταλήξει ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων»: «Παίζουμε στον Ολυμπιακό. Είμαστε εδώ για να πάμε στο Final Four και να κερδίσουμε τίτλους».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x