Ελλάδα

Σπανούλης: «Ο Ντούντα με εξέλιξε σαν αθλητή, είμαι τυχερός που τον είχα»

Για τη συνεργασία του με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης μετά το σημερινό φιλικό, τονίζοντας πως ο Ντούντα είναι προπονητής που βγάζει το 100% από κάθε παίκτη.

Για τη συνεργασία του με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τον τρόπο που τον βοήθησε να εξελιχθεί μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης.

«Είναι ένας θρυλικός προπονητής, μεγάλη προσωπικότητα και αποδείχθηκε από τον κόσμο που ήρθε απόψε στο γήπεδο για να τον τιμήσει. Είναι ένας προπονητής που σου βγάζει το 100%. Σου ανεβάζει τρομερά την ψυχολογία και πιστεύω δίνει στον κάθε παίκτη τον ρόλο που του αρμόζει. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Έτσι δίνει σε όλη την ομάδα την ευκαιρία να δουλέψει με τους ρόλους και τη φιλοσοφία που θέλει εκείνος».

Για το αν ο Ντούντα είναι ο καλύτερος προπονητής που έχει συνεργαστεί είπε: «Σίγουρα είναι, αν όχι ο καλύτερος, ένας από τους καλύτερους που έχω συνεργαστεί ποτέ. Με εξέλιξε απίστευτα σαν αθλητή, του είμαι ευγνώμον και είμαι τυχερός που τον είχα».

Όσο για τις τελευταίες οδηγίες του Ίβκοβιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού, όταν του έδωσε τη θέση του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, είπε: «Όπως του αρμόζει. Μας είπε πάμε να νικήσουμε, όπως πάντα!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x