Ελλάδα

Σπανούλης: «Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να νικήσουμε στο ντέρμπι»

Πολλά σκαμπανεβάσματα είχε ο Ολυμπιακός στη νίκη επί του ΓΣΛ-Φάρου, σύμφωνα με τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται βελτίωση.

Βελτίωση χρειάζεται ακόμη ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη νίκη επί του ΓΣΛ-Φάρο, με τον «Kill Bill» να προσθέτει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν, ώστε να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα της φετινής Α1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

«Είναι ωραίο να επιστρέφω στον τόπο μου. Έχω πολύ ευχάριστες αναμνήσεις από εδώ. Έχω περάσει όλα τα παιδικά μου χρόνια. Ήρθαμε να παίξουμε ένα ματς Κυπέλλου. Είχαμε και καλά και κακά διαστήματα. Στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και κρατάμε αυτό. Το σίγουρο είναι πως πρέπει να βελτιωθούμε στην συνέχεια.

Είναι ένα ντέρμπι. Είναι αρχή του πρωταθλήματος. Βλέπουμε πως οι ομάδες ακόμα δεν είναι έτοιμες. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι.
Έχω κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. Είχα μείνει και δέκα μέρες έξω. Πιστεύω πως θα είμαι έτοιμος. Σίγουρα μου λείπουν κάποιες προπονήσεις, αλλά πιστεύω να είμαι έτοιμος.

Πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και άμυνα και επίθεση, να έχουμε μεγαλύτερη ενέργεια, καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, να παίζουμε καλύτερη άμυνα γιατί φάγαμε πολλά εύκολα καλάθια. Αυτά είναι στοιχεία που πρέπει να βελτιωθούν άμεσα για να δείξουμε καλύτερη εικόνα. Οι διακυμάνσεις σίγουρα είναι λογικές, αλλά δεν πρέπει να μένουμε σε αυτό. Πρέπει να βελτιωθούμε
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x