Ελλάδα

Σπανούλης: «Θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Να γίνει ένα πρωτάθλημα με υγεία και αρκετές συγκινήσεις για τους Έλληνες φιλάθλους, ευχήθηκε ο Βασίλης Σπανούλης, μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ευχήθηκε ο Βασίλης Σπανούλης, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να τονίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τα πάντα για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

«Πάνω από όλα εύχομαι σε όλους υγεία. Ελπίζω να γίνει ένα δυνατό και άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, που θα προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις στους Έλληνες φιλάθλους. Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος. Θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Βασίλης Σπανούλης.

Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ Μπλατ είπε: «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που αποτελώ μέλος του προγράμματος του Ολυμπιακού, ενός προγράμματος για το οποίο ανέκαθεν έτρεφα μεγάλο σεβασμό. Μεγάλο σεβασμό, επίσης τρέφω εδώ και πολλά χρόνια για το ελληνικό μπάσκετ, οπότε πραγματικά ανυπομονώ να γίνει το τζάμπολ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ευχή μου είναι να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με πλούσιο θέαμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x