Euroleague

Σπάχια: «Όχι εύκολο κι ας λείπει ο Καλάθης»

Ο Νέβεν Σπάχια ξέρει πως η διαφαινόμενη απουσία του Νικ Καλάθη είναι σημαντική για τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν περιμένει εύκολο έργο για τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ. Κάθε άλλο…

Η πιθανότατη απουσία του Νικ Καλάθη δεν προκαλεί κανέναν εφησυχασμό στη Μακάμπι εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, όπως είπε ο προπονητής της ομάδας του λαού κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα.

«Ο Καλάθης είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά κάθε μεγάλη ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε κατάσταση. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο σε καμία περίπτωση», τόνισε ο Κροάτης τεχνικός.

Όσο για το τι θα χρειαστεί η Μακάμπι για να κερδίσει σε σχέση με το ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, όπου ήταν ανταγωνιστική αλλά αυτό δεν έφτανε, είπε: «Είναι θέμα πνευματικής σκληράδας, θα πρέπει να είμαστε απλά… καλύτεροι και πιο συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά για να παίξουμε καλό μπάσκετ και στις δύο πλευρές του παρκέ. Είδαμε το βίντεο, σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν καλά και κακά στοιχεία. Πιστεύω πως βελτιωνόμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x