Ελλάδα

Σπάχια: «Θα μάθουμε περισσότερα για την ομάδα στο τουρνουά της Κρήτης»

Ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαπιστώσει το επίπεδο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, βλέπει ο Νέβεν Σπάχια το τουρνουά που διοργανώνει ο Ολυμπιακός στο Ηράκλειο.

Τις δυνάμεις της θα μετρήσει η Μακάμπι Τελ Αβίβ στο τουρνουά που διοργανώνει ο Ολυμπιακός, στο Ηράκλειο, όπως δήλωσε ο Νέβεν Σπάχια.

Με όλους της τους παίκτες ταξίδεψε στην Κρήτη η «ομάδα του λαού», καθώς συμπεριλήφθηκε και ο Νόρις Κόουλ, ο οποίος αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού.

«Θα είναι άλλο ένα βήμα για εμάς αυτό το τουρνουά. Πιστεύω ότι μέσα από αυτά τα παιχνίδια θα μάθουμε περισσότερα για την ομάδα μας και θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με όλους μας τους παίκτες και πρωταρχικός μας στόχος είναι να βελτιωθούμε και να διορθώσουμε αυτά που δεν μας άρεσαν στο προηγούμενο τουρνουά. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως, όπως οι άλλες ομάδες, δεν παίζουμε το καλύτερό μας μπάσκετ αύτη την στιγμή, καθώς υπάρχει αρκετά που πρέπει να αλλάξουμε, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση», δήλωσε ο Νέβεν Σπάχια κατά την αναχώρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Ηράκλειο.

Από την πλευρά του, ο Τζον ΝτιΜπαρτολομέο είπε: «Είναι ακόμη νωρίς, αλλά η δουλειά συνεχίζεται. Αυτά τα παιχνίδια θα είναι μία καλή πρόκληση για εμάς και ανυπομονώ να δω πως θα ανταποκριθούμε. Ακόμη προσπαθούμε να μάθουμε ο ένας τον άλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x