Εurobasket 2015

Σρμπινόφσκι: «Η πίεση είναι στην Ελλάδα»

Καμία πίεση δεν θα νιώθει η ΠΓΔΜ στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ κόντρα στην Ελλάδα, όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Μάριαν Σρμπινόφσκι.

Την πίεση που θα έχει η Ελλάδα, λόγω του τίτλου του φαβορί, θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί η εθνική ομάδα της ΠΓΔΜ στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Μάριαν Σρμπινόφσκι.

«Δεν θα έχουμε καμία πίεση κόντρα στην Ελλάδα. Εμείς ασχολούμαστε με το μπάσκετ και δεν θα μας ενδιαφέρει κάτι άλλο. Η πίεση είναι πάντα στο φαβορί και θα το χρησιμοποιήσουμε αυτό για να κάνουμε την έκπληξη», δήλωσε αρχικά ο Μάριαν Σρμπινόφσκι και πρόσθεσε αναφορικά με τα φιλικά, όπου η ΠΓΔΜ είχε τέσσερις νίκες και πέντε ήττες:

«Έχουμε μία ελαφρώς διαφοροποιημένη ομάδα σε σχέση με πέρυσι, ενώ θα μας βοηθήσει πολύ και ο Ρίτσαρντ Χέντριξ, παρά το γεγονός πως ήρθε λίγα κιλά βαρύτερος. Σίγουρα θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα στα φιλικά, αλλά ενδεχομένως να μίλησε και η κούραση, λόγω των πολλών ταξιδιών. Πιστεύω πως στο Ζάγκρεμπ θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x