Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Στα «χέρια» του Δ.Σ. ο Ιωνικός Νικαίας

Ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. του Ιωνικού Νικαίας, στην οποία ενημερώνει ότι αναλαμβάνουν το τμήμα μπάσκετ και ξεκινά άμεσα ο σχεδιασμός για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ιωνικός Νικαίας περνά πλέον στα χέρια του Δ.Σ., το οποίο αναλαμβάνει το τμήμα μπάσκετ και ξεκινάει άμεσα ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ., αναφέρεται επίσης ότι απορρίφθηκε τόσο από τα μέλη του, όσο και από τους οργανωμένους φιλάθλους, οι οικονομικές απαιτήσεις του κ. Βαρουξάκη, για την ολοκλήρωση της αποχώρησής του από τη διοίκηση.

Τέλος, αναφέρεται ότι ο Ιωνικός θα αγωνιστεί σε όποια κατηγορία κληθεί από την ΕΟΚ, είτε αυτή είναι η Β' Εθνική, είτε η Α2, ως επιλαχών.

Η ανακοίνωση

«Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Α.Ο. Ιωνικός Νικαίας η προγραμματισμένη συνάντηση αντιπροσωπείας των Συνδέσμων φιλάθλων του Ιωνικού με τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη, μελών του ΔΣ, την Επιτροπή μπάσκετ, καθώς και εκπρόσωπο του κ. Ι. Βαρουξάκη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης απορρίφθηκαν τόσο από τους εκπροσώπους των Rangers, όσο και από τους εκπρόσωπους του Δ.Σ. οι οικονομικές απαιτήσεις του κ. Βαρουξάκη για την ολοκλήρωση της αποχώρησής του από την διοίκηση του Τμήματος, Τα μέλη της Επιτροπή που είχε συσταθεί γνωστοποίησαν την απόφαση τους να μην αναλάβουν την ευθύνη λειτουργίας του Τμήματος καθώς εξακολουθεί να υπάρχει διαφορετική προσέγγιση μεταξύ του Δ.Σ. και του κ. Ι. Βαρουξάκη.

Με βάση τα παραπάνω το Δ.Σ. αναλαμβάνει την λειτουργία του Τμήματος Μπάσκετ και ξεκινάει άμεσα τον σχεδιασμό της για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ιωνικός θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά σε όποια κατηγορία κληθεί να συμμετάσχει από την ΕΟΚ, είτε στην Β Εθνική, είτε ως επιλαχών στην Α2, με την καλύτερη δυνατόν ομάδα.

Ευχαριστούμε τους Rangers για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση της σημερινής συνάντησης και στην συμπαράσταση που εξέφρασαν στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουμε.

Για το Δ.Σ. του Α.Ο. Ιωνικός Νικαίας
Ο Πρόεδρος
Τάσος Αριστειδόπουλος
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x