Ευρώπη

Σταυρόπουλος: «Οι ομάδες θα πρέπει να ξοδεύουν μέχρι εκεί που μπορούν»

Υπευθυνότητα και οικονομική συνέπεια θα πρέπει να έχουν οι ομάδες στην επανεκκίνηση των διοργανώσεων, όπως δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστος Σταυρόπουλος.

Δύσκολη αναμένεται η οικονομική κατάσταση στον αθλητισμό, μετά το πέρας του κορωνοϊού και την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, όπως είπε ο Χρήστος Σταυρόπουλος.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Αρμάνι Μιλάνο τόνισε πως όλες οι ομάδες καλούνται να δείξουν υπευθυνότητα, ενώ ανέφερε πως είχε προτείνει τη μείωση των φορολογικών συντελεστών.

«Κάθε ομάδα θα πρέπει να ξοδεύει ανάλογα με τις δυνατότητές της, σεβόμενη τους κανονισμούς. Η επαναφορά θα χρειαστεί υπευθυνότητα και γι’ αυτό θα πρέπει να μπορεί να ανταπεξέρχεται κάθε ομάδα που παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα. Πριν από την πανδημία, είχα προτείνει τη μείωση της φορολογίας στις επαγγελματικές ομάδες, όπως στην Ελλάδα, ώστε τα ποσά αυτά να πηγαίνουν στην ενίσχυση των ακαδημιών. Αυτό θα ήταν ένα εξαιρετικό πρότζεκτ για την καλή λειτουργία των ακαδημιών», δήλωσε στην «Corriere dello Sport Stadio» ο Χρήστος Σταυρόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x