NBA

Στεφ Κάρι, το μεγαλείο σου!

Με το δεξί οι πρωταθλητές! Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς τα βρήκαν... σκούρα στην πρεμιέρα του NBA από τους Θάντερ (που έπαιζαν χωρίς τον Γουέστμπρουκ), αλλά ο Κάρι τους οδήγησε στη νίκη με 108-100.

Ο αρχηγός δεν είχε όρεξη για αστεία!

Με έναν εκπληκτικό Στεφ Κάρι που βγήκε... μπροστά στα δύσκολα, οι πρωταθλητές Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επικράτησαν 108-100 των αξιόμαχων Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και άρχισαν ιδανικά τη φετινή σεζόν στο NBA.

Ο ηγέτης των «πολεμιστών» είχε 32 πόντους (5/9 τρίποντα, 11/20 εντός πεδιάς), 8 ριμπάουντ, 9 ασίστ) και ένα κρίσιμο γκολ-φάουλ όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει σε 99-97, ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Κέβιν Ντουράν με 27 πόντους, προσθέτοντας 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Ο Κλέι Τόμπσον είχε μάλλον μία... χαμηλή πτήση με 14 πόντους και μόλις 1/8 τρίποντα.

Από πλευράς των αξιόμαχων Σίτι Θάντερ, που παρουσιάστηκαν πιο... ομάδα σε σχέση με πέρυσι, παρά το γεγονός ότι επρόκειτο μόλις για το πρώτο ματς της σεζόν, ο προσωρινός αντικαταστάτης του Γουέστμπρουκ που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, Ντένις Σρέντερ είχε 21 πόντους με 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ 27 πόντους με μόλις 4/12 τρίποντα είχε ο Πολ Τζορτζ.



inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x