Ευρώπη

Στέφανος Δέδας: «Ο σημερινός αγώνας θα είναι ο πιο ενδιαφέρων και σημαντικός της ζωής μου»

Ανυπόμονος και χαρούμενος εμφανίζεται ο προπονητής της Μπαχτσεσεχίρ, Στέφανος Δέδας, για τον σημερινό αγώνα κόντρα στην Γκαζιαντέπ, στην οποία είχε εργαστεί στο παρελθόν.

Ιδιαίτερη σημασία για τον Στέφανο Δέδα έχει η σημερινή (6/12) αναμέτρηση Γκαζιαντέπ – Μπαχτσεσεχίρ για την 9η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο 36χρονος τεχνικός, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τον συγκεκριμένο αγώνα, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον πιο ενδιαφέρων και σημαντικό της ζωής του.

Για την ακρίβεια, ο Έλληνας προπονητής σε Μέσο της γειτονικής χώρας δήλωσε: «Ο σημερινός αγώνας (Γκαζιαντέπ – Μπαχτσεσεχίρ) θα είναι ο πιο ενδιαφέρων και σημαντικός της ζωής μου. Είναι πολύ ωραίο για εμένα να επιστρέψω στο δεύτερο σπίτι μου και στην Γκαζιαντέπ που εργάστηκα για πέντε χρόνια. Θα συναντήσω ξανά ανθρώπους με τους οποίους έζησα σημαντικές στιγμές και έχω καλές αναμνήσεις. Αντίπαλοι θα είμαστε μόνο για 40 λεπτά. Αναμένω μια φανταστική ατμόσφαιρα από τους οπαδούς της Γκαζιαντέπ. Ανυπομονώ για την έναρξη του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, σε μια πολύ όμορφη και διοργάνωση για το τουρκικό μπάσκετ».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x