Ελλάδα

Στη Γλυφάδα για χαλάρωση ο Σπανούλης (pic)

Με ποιες κούκλες ποζάρει; Που τις συνάντησε;

Ο Βασίλης Σπανούλης ποζάρει με τα κοριτσια του Blanos Bowling Center , που βρίσκεται στη Γλυφάδα επί της λεωφόρου Ποσειδώνος. Με τόσα πιτσιρίκια στην οικογένεια δε χρειάζεται να σας πω - φαντάζομαι - τι πήγε να κανει στον απόλυτο πολυχώρο για παιδιά...

Σας περιμένουμε να διασκεδάσετε μαζί μας! Ελάτε στον ανανεωμένο μας χώρο! Bowling, Roller Skating, Παιδότοπος, Ping Pong, Μπιλιάρδο και Ηλεκτρονικά Παιχνίδια για τους μικρούς και τους μεγάλους μας φίλους! Σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις που θα σας ενθουσιάσουν!

Διαθέτουμε Bowling, roller skating, παιδότοπο, τραμπολίνο, μπιλιάρδο, πινγκ πονγκ, ηλεκτρονικά παιχνίδια, wifi, cafe και εστιατόριο επίσης οργανώνουμε πάρτυ και εταιρικές εκδηλώσεις.

Σας περιμένουμε να αθληθείτε και να διασκεδάσετε με ασφάλεια εσείς και τα παιδιά σας στον χώρο μας. Απολαύστε το καφεδάκι σας παίζοντας bowling ενώ τα παιδιά σας διασκεδάζουν και αθλούνται.

12 σύγχρονοι διάδρομοι με Auto–Scoring System σας περιμένουν να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να δοκιμάσετε τις λιχουδιές του snack–bar μας!

#γιατιολοι #περνανεμιαβολτα #αποBlanosbowling

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Flora Blanou (@blanosbowling1) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x