Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Στη Νίκη Αμαρουσίου ο Ντένις Ντέντα

Η διοίκηση της Νίκης Αμαρουσίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Ντένις Ντέντα.

Την απόκτηση του Ντένις Ντέντα ανακοίνωσε η Νίκη Αμαρουσίου.

Ο 27άχρονος σέντερ (2μ.08) θα ενισχύσει τη Νίκη Αμαρουσίου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αρχής γενομένης από το ματς της πρεμιέρας με την Α.Ε.Ε. Παναγίτσας στο κλειστό της Κοκκινιάς (15/10, 17:00).

Έτσι ο κόουτς Γιάννης Τσακίρης βάζει ακόμα ένα σημαντικό γρανάζι στη μηχανή της ομάδας για τη νέα σεζόν με την προσθήκη του Ντένις Ντέντα, ο οποίος άρχισε την καριέρα του στον Πανελλήνιο και στη συνέχεια αγωνίστηκε στους Κρόνο Αγίου Δημητρίου, Διαγόρα Ρόδου, Χαλκίδα, Δούκα, Αγίους Θεοδώρους Ρόδου, Πανελευσινιακό και Λοκρό Αταλάντης.

Το 2016 χρίστηκε διεθνής με την εθνική ομάδα της Αλβανίας με την οποία συμμετείχε στο τουρνουά των προκριματικών της FIBA για το Eurobasket και πλέον είναι έτοιμος να ενισχύσει τη Νίκη Αμαρουσίου στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

«Κατ’ αρχάς, είμαι λίγες μέρες στην ομάδα όμως μπορώ να πω ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά σε όλα τα επίπεδα! Οι πρώτες εντυπώσεις σε ό,τι αφορά τη λειτουργία της Νίκης Αμαρουσίου είναι μόνο θετικές. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με ό,τι έχω συναντήσει μέχρι στιγμής. Από τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω από τον σύλλογο ως τις εγκαταστάσεις, τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί…

Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεσαι σε ένα υγιές περιβάλλον και να κάνεις τη δουλειά σου έχοντας στο μυαλό σου μόνο το μπάσκετ και τίποτα άλλο! Γνωρίζω τον κόουτς, έχουμε δουλέψει μαζί στο παρελθόν, ξέρω καλά τις απαιτήσεις του και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Υπάρχει καλό υλικό, εξαιρετικό κλίμα, διάθεση και φιλοδοξία ότι μπορούμε να κάνουμε μια καλή πορεία.. Στόχος της Νίκης είναι να σωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και στη συνέχεια να διεκδικήσει το καλύτερο
», εξήγησε στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Νίκης Αμαρουσίου ο Ντένις Ντέντα μιλώντας στο nikiamarousiou.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x