Ελλάδα

Στίβεν Γκρέι στο sport-fm.gr: «Μεγάλος στόχος του Περιστερίου οι τελικοί»

Μακριά φτάνουν οι βλέψεις του Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ, ο οποίος μιλώντας στο sport-fm.gr στάθηκε στη μεγάλη ευκαιρία που έχει φέτος το Περιστέρι να δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο.

Να δει το Περιστέρι να αγωνίζεται στους φετινούς τελικούς της Βasket League, εκμεταλλευόμενο την πολύ καλή ομάδα που έχει, επιθυμεί ο Στίβεν Γκρέι.

Ο 30χρονος δεινός σουτέρ -ο οποίος κόντρα στο Λαύριο πραγματοποίησε ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση (23 πόντους, 7 ασίστ, κανένα λάθος)-, μετά τη λήξη της αναμέτρησης παραχώρησε δηλώσεις στο sport-fm.gr.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα άκρως κολακευτικά -προς το Περιστέρι- σχόλια του Γιάνις Μπλουμς της Ρίγα, ύστερα από το μεταξύ τους παιχνίδι την περασμένη Τετάρτη.

Την ίδια στιγμή, τόνισε σε ποιους τομείς βελτιώθηκε η ομάδα του αλλά και ο ίδιος σε σχέση με εκείνο το ματς, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το πέρασμά του από το Λαύριο (για λογαριασμό του οποίου αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2016).

Αναλυτικά ο Στίβεν Γκρέι μίλησε στο sport-fm.gr και στον Μανώλη Μουσουράκη για:

-το σε ποιους τομείς κρίθηκε η νίκη επί του Λαυρίου: «Αναλύσαμε το πως παρουσιαστήκαμε στο τελευταίο μας παιχνίδι, με τη Ρίγα την Τετάρτη. Έπρεπε να κάνουμε ορισμένες διορθώσεις και να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα και να παίξουμε πιο πιεστική άμυνα».

-το αν νιώθει «on fire» αυτήν την περίοδο: «Ήταν μια καλή μέρα, είχα καλό ρυθμό. Νομίζω ότι η ομάδα παίζει πολύ καλά μέχρι τώρα στη σεζόν και αυτό με βοηθάει. Είμαι ικανοποιημένος που σήμερα μπόρεσα να συνεισφέρω περισσότερο, καθώς την Τετάρτη δεν είχα τόσο καλή απόδοση».

-τις δηλώσεις του Γιάνις Μπλουμς και το αν θεωρεί ότι το Περιστέρι είναι το καλύτερο μέρος γι’ αυτόν: «Γνωρίζουμε ότι έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία φέτος να είμαστε μία καλή ομάδα. Οπότε, θέλουμε να παίζουμε καλά και να βελτιωνόμαστε συνεχώς τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο BCL. Η ομάδα στοχεύει στην είσοδο στα playoffs και σε μία καλή θέση στο τέλος της σεζόν».

-το αν ο μεγάλος στόχος του κλαμπ είναι να βρεθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος: «Φυσικά και ο στόχος μας είναι να πάμε στον τελικό και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Στο τέλος αυτός είναι ο μεγάλος στόχος. Ωστόσο, η σεζόν είναι μεγάλη και έχουμε πολύ δρόμο μέχρι να φτάσουμε εκεί. Γι’ αυτό πρέπει να εκμεταλλευόμαστε την κάθε μέρα και να βελτιωνόμαστε ως σύνολο».

-την πρώην ομάδα του: «Ήταν πολύ ωραία που τους ξαναείδα όλους. Το Λαύριο είναι μικρότερη πόλη, μικρότερο κλαμπ, κάτι σαν οικογένεια. Οπότε, ναι, ήταν πολύ ωραία που τους είδα όλους ξανά. Μέχρι στιγμής παίζουν πολύ καλά και ελπίζω να συνεχίζουν να βελτιώνονται, ειδικά οι νεαροί παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x