Μετά τη χθεσινή δήλωση του Στεφ Κάρι πως δεν πρόκειται να επισκεφτεί με τους Γουόριορς τον Λευκό Οίκο εκφράζοντας τη διαφωνία του με τη φιλοσοφία και τις πρακτικές του Ντόναλντ Τραμπ, ο Αμερικανός πρόεδρος… απέσυρε την πρόσκληση του σταρ των Γουόριορς. Ο τελευταίος, ωστόσο, δεν το άφησε έτσι.

«Είναι σουρεαλιστικό… Δεν ξέρω γιατί αυτός ο άνθρωπος νιώθω την ανάγκη να στοχοποιεί κάποιους άλλους. Έχω μια ιδέα, αλλά είναι ανάρμοστο για έναν ηγέτη να ακολουθεί αυτό το δρόμο. Δεν λειτουργεί έτσι ένας πραγματικός ηγέτης», δήλωσε ο Κάρι.

«Είναι φανταστικό να βλέπω τόσο μεγάλη συμπαράσταση από αθλητές που ύψωσαν τη φωνή τους. Δεν προσπαθούμε να χωρίσουμε τη χώρα στα δύο, αλλά να τους ενώσουμε όλους και να μιλήσουμε για αγάπη, ενότητα και ισότητα», πρόσθεσε.

Τέλος, αστειεύτηκε για το ότι δεν θα έχει την ευκαιρία να συναναστραφεί με τον Τραμπ. «Έχω παίξει γκολφ με τον πρόεδρο Ομπάμα. Είμαι βέβαιος πως για όσο διάστημα είναι η θητεία του νέου προέδρου, δεν θα πιούμε τσάι μαζί», είπε.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ