Ευρώπη

Στηρίζει η διοίκηση της «Μπάρτσα» τον Αλόνσο που παίρνει μέτρα

Ο Σίτο Αλόνσο πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα και προειδοποίησε τους παίκτες του πως θα λάβει μέτρα αν δεν… αλλάξουν μυαλά.

Η εντός έδρας ήττα από τη Γκραν Κανάρια ήρθε να προστεθεί σε μία αλυσίδα απογοητευτικών αποτελεσμάτων για την Μπαρτσελόνα. Παρά τις φήμες περί του αντιθέτου, ο Σίτο Αλόνσο εξακολουθεί να έχει τη στήριξη της διοίκησης του συλλόγου, αν και θα πρέπει να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα για να συνεχίσει να την απολαμβάνει.

Σύμφωνα με την El Mundo Deportivo, ο Μαδριλένος προπονητής ξέσπασε κατά των παικτών του μετά το χθεσινό παιχνίδι έχοντας εδώ και καιρό σοβαρά παράπονα για τη νοοτροπία τους. Σε αντίθεση με ό,τι είχε συμβεί σε προηγούμενα ματς, αυτή τη φορά τούς έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις προειδοποιώντας πως θα λάβει μέτρα για να τους συνεφέρει. Αυτά εκτιμάται πως δεν θα αφορούν κάποιο πρόστιμο (όπως συνέβη πέρσι επί Μπαρτζώκα), αλλά με προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ ή την περιθωριοποίηση παικτών.

Μάλιστα όπως αναφέρεται προ ημερών υπήρχε συνάντηση του Αλόνσο με τους τρεις αρχηγούς, Ναβάρο, Τόμιτς και Οριόλα, προσπαθώντας να βρει την άκρη του νήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x