NBA

Στο «24» του ντραφτ βλέπουν τον Ποκουσέφσκι οι ειδικοί

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι πάει για επιλογή πρώτου γύρου.

Μπορεί ο κορωνοϊός να μετέθεσε την διαδικασία του ντραφτ για τα μέσα Οκτωβρίου, ωστόσο οι εκτιμήσεις των ειδικών, έστω και πρώιμες, έχουν το δικό τους ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις του Bleacher Report, ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι θα επιλεγεί στον πρώτο γύρο και περίπου στο νούμερο «24». «Το αδύνατο κορμί του και οι λίγες παραστάσεις από υψηλό ανταγωνισμό αυξάνουν το ρίσκο στην επιλογή του, αλλά το καλό του σουτ, η ικανότητα στην πάσα, οι αμυντικές του ικανότητες και η αποτελεσματικότητά του στις διοργανώσεις των μικρών εθνικών ομάδων της FIBA και της Α2 της Ελλάδας μπορεί να τον φέρουν στην τρίτη εικοσάδα», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο ΛαΜέλο Μπολ, αδερφός του Λόνζο των Πέλικανς, εκτιμάται πως θα είναι στην κορυφή, ενώ στις υψηλές θέσεις αναμένονται αρκετοί Ευρωπαίοι. Ο Γάλλος Κίλιαν Χέιζ της Ουλμ πάει για το «8», ο Ισραηλινός Ντένι Άβντιγια της Μακάμπι στο «9», ο Αργεντινός Λεάντρο Μπολμάρο της Μπαρτσελόνα στο «18», ο Γάλλος Τεό Μαλεντόν της Βιλερμπάν στο «21» και ο Ιταλός Νίκο Μανιόν του κολεγίου της Αριζόνα στο «27».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x