Ελλάδα

Στο Ηράκλειο και φέτος ο τελικός του κυπέλλου μπάσκετ

Την απόφασή της να διεξαχθεί όπως και πέρυσι στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου ο τελικός του κυπέλλου μπάσκετ, ανακοίνωσε η ΕΟΚ. Στις 17 Φεβρουαρίου ο αγώνας.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης και συγκεκριμένα στο κλειστό «Δύο Αοράκια» θα διεξαχθεί ανεξαρτήτως φιναλίστ και ο φετινός τελικός του κυπέλλου μπάσκετ, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ. Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο γήπεδο που πέρυσι διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο τελικός Ολυμπιακού-ΑΕΚ (με μαθητές και αθλητές στις εξέδρες) από τοπικούς παράγοντες και διοργανωτές που γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως 3 και 4 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί της διοργάνωσης και 13 Φεβρουαρίου οι ημιτελικοί. Όλοι οι αγώνες είναι νοκ άουτ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

«Το Ηράκλειο Κρήτης θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου.

Στις 3 και 4 Νοεμβρίου θα γίνουν οι προημιτελικοί και τα ζευγάρια που έχουν σχηματιστεί είναι Κύμη-Περιστέρι, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Προμηθέας Πάτρας-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου. Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 13 Φεβρουαρίου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x