Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Στο Μαρούσι και στα 43 του ο Γκαγκαλούδης

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης θα συνεχίσει στο Μαρούσι και τη νέα σεζόν.

Καμία διάθεση να σταματήσει στα 23 χρόνια επαγγελματικής καριέρας δεν έχει ο Γιάννης Γκαγκαλούδης. Ο πολύπειρος γκαρντ, που τον Αύγουστο κλείνει τα 43, ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Μαρούσι.

Ο 42χρονος γκαρντ είχε 21,6 πόντους και 54 εύστοχα τρίποντα σε 20 αγώνες στην πορεία ανόδου της ομάδας του και, όπως ενημέρωσε μέσα από το Facebook, του πήρε μόλις... 3 δευτερόλεπτα και 4 δέκατα να συμφωνήσει.

«Λοιπόν… Με μεγάλη χαρά για άλλη μια χρονιά και συνολικά 24η επαγγελματική θα συνεχίσω στη Μαρουσάρα μου όπου θα σπάσω και μια κατάρα αγωνιζόμενος πλέον για τέταρτη χρονιά. Η απόφαση ήταν πολύ δύσκολη και μου πήρε τρία δευτερόλεπτα και τέσσερα δέκατα χααχχαχαχα για να πούμε απλά με τον Χρήστο καλορίζικος… Είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί μετά από αφόρητη πίεση του φλας του Μπάτμαν και του Μοζερίνιο είπα το ναι. Κώστα Μήτσο Βασίλη Φανή σας αγαπώ και ανυπομονώ να κάνουμε τα δικά μας… Έτσι θα συνεχίσω να ρίχνω τα τόξα μου αυτή τη φορά στην Α2. ΥΓ: Τα καλύτερα έρχονται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x