NBA

Στο μυαλό του Λέοναρντ υπάρχει πάντα το Λος Άντζελες

Η σεζόν εξελίσσεται εντυπωσιακά για Τορόντο Ράπτορς και Καουάι Λέοναρντ, ωστόσο ο τελευταίος πάντα έχει στο μυαλό του το Λος Άντζελες.

Το σώμα του Καουάι Λέοναρντ μπορεί να βρίσκεται στο Τορόντο, ωστόσο το μυαλό και η καρδιά φαίνεται πως πάντα θα βρίσκεται σε Λος Άντζλελες πλευρά.

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο του ESPN, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ανέφερε ότι η παραμονή του 27χρονου σμολ φόργουορντ / σούτινγκ γκαρντ εμφανίζεται εξαιρετικά δύσκολη μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος υποστήριξε: «Οι Ράπτορς δεν μπορούν να αλλάξουν την γεωγραφία ή τον καιρό στο Τορόντο. Αυτοί οι παράγοντες είναι εναντίον τους. Το σπίτι, το Λος Άντζελες βρίσκονται πάντα στο μυαλό του Καουάι Λέοναρντ».

Ο αθλητής μπορεί να γίνει «unrestricted free agent» στο τέλος της σεζόν, αν δεν κάνει την χρήση του δικαιώματος του για επέκταση της συμφωνίας για τους Ράπτορς για την σεζόν 2019 – 2020.

Την φετινή σεζόν, ο σούπερ σταρ των «πτερόσαυρων» έχει κατά μέσο όρο 26.2 πόντους (,85.5% β, 48.7% σουτ, 39.3% τριπ), 8.2 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x