Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Στο πλευρό 28χρονης που δίνει μάχη με τον καρκίνο ο Φάρος

Στον αγώνα που δίνει μια 28χρονη με την επάρατη νόσο συνδράμει με τον τρόπο του ο Φάρος Κερατσινίου.

Εκτός από φιναλίστ στο Κύπελλο και πρωτοπόρος στην Α2, ο Φάρος Κερατσινίου είναι και μια ομάδα με κοινωνικό πρόσωπο και το έδειξε στηρίζοντας την προσπάθεια της Ντένιας Παράσχη.

Η 28χρονη έχει διαγνωστεί με μία σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά και η ομάδα του Κερατσινίου έσπευσε να συνδράμει μέσω του λογαριασμού που έχει δοθεί στη δημοσιότητα προκειμένου να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού.

«Στηρίξτε όλοι αυτήν την προσπάθεια με ό,τι μπορεί ο καθένας ώστε να επανέλθει το χαμόγελό της», αναφέρει το κάλεσμα του Φάρου.

inner

Διαβάστε την συγκινητική ανάρτηση της Ντένιας στο διαδίκτυο:

«Είμαι η Διονυσία Παράσχη. Όσοι με ξέρετε, με φωνάζετε Ντένια. Το Μάρτιο γίνομαι 28. Έχω διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά. Όλοι λένε ότι η μάχη με τον καρκίνο είναι άνιση, πόσο μάλλον όταν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να σε θεραπεύσουν οι κατάλληλοι γιατροί. Ζητώ να μου προσφέρετε ότι είναι δυνατόν, ένα βήμα που θα με φέρει πιο κοντά στην ελπίδα. Να με βοηθήσετε να συνεχίσω να ονειρεύομαι, να συνεχίσω να ζω. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να δραματοποιώ καταστάσεις, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση η κάθε θετική σκέψη, η πιο μικρή συνδρομή, θα μου δώσουν πνοή να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ από καρδιάς!»

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 345 / 747546-27
IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR 7701 10345 00000 34574754627
Δικαιούχος: Σπυρίδων Παράσχης του Γεωργίου
SWIFT CODE: ETHNGRAA

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x