Ελλάδα

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Κοζέρ, προς οριστική αποχώρηση ο Τίμα

Μία περίπτωση που εξετάζει ο Ολυμπιακός για την περιφέρειά του, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM από την Ισπανία είναι ο Φαμπιάν Κοζέρ που μένει ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Προχωρά για το plan B o Ολυμπιακός μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Κώστα Σλούκα, που είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας του με τη Φενέρμπαχτσε.

Προτεραιότητα των «ερυθρόλευκων» είναι να θωρακίσουν την περιφερειακή τους γραμμή και στο πλαίσιο αυτό όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας ένας παίκτης που εξετάζεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σύμφωνα με τους Ισπανούς είναι ο Φαμπιάν Κοζέρ.

Ο Γάλλος combo-guard αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς με την προσθήκη του Λαπροβίτολα και την προσπάθεια απόκτησης του Νάντο Ντε Κολό δεν απομένει ιδιαίτερος χώρος για τον πρώην παίκτη της Μπάμπεργκ, που ούτως ή άλλως δεν έχει συμβόλαιο για τη νέα σεζόν.

Ο 32χρονος είχε μια πολύ καλή σεζόν στη Euroleague με 6,9 πόντους (44,1% τρίποντα), 1,9 ασίστ, 1,6 ριμπάουντ σε 18 λεπτά συμμετοχής, ενώ στο Final Four είχε 11,5 πόντους στα δύο ματς με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενέρ.

Όπως σημείωσε ο ρεπόρτερ του ΣΠΟΡ FM στα θέματα του Ολυμπιακού, η σκέψη που υπάρχει στους Πειραιώτες είναι αυτά τα λεφτά που θα δίνονταν στον Σλούκα, να μοιραστούν σε δύο πολύ καλούς παίκτες, ενώ σε ό,τι αφορά το ρεπορτάζ που είχε πρωταγωνιστή τον Κώστα Παπανικολάου και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μακάμπι, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα.

Εξάλλου, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να σφραγιστεί και τυπικά η ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Σπανούλη.

Τέλος, σημαντική εξέλιξη υπήρξε στο θέμα του Γιάνις Τίμα, καθώς σημειώθηκε συνάντηση με τον εκπρόσωπο του παίκτη και διαπιστώθηκε πολύ πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσει η οριστική μετακίνησή του στη Χίμκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x