NBA

Στους Μπλέιζερς ο Καρμέλο Άντονι !

Έπειτα από ένα χρόνο εκτός δράσης, ο δέκα φορές All-Star συμφώνησε με το Πόρτλαντ για μη εγγυημένο συμβόλαιο.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Καρμέλο Άντονι, ο οποίος συμφώνησε για μη εγγυημένο συμβόλαιο με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, όπως αποκάλυψε ο έγκυρος δημοσιογράφος του ESPN Έιντριαν Βοϊναρόφσκι.

Οι απολαβές του θα είναι 14.490 δολλάρια τη μέρα και αν αποφασιστεί να παραμείνει στο ρόστερ, το συμβόλαιο θα μετατραπεί σε μόνιμο στις 7 Ιανουαρίου.

Ο 35χρονος φόργουορντ εδώ και ένα χρόνο δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι (το τελευταίο στις 8 Νοεμβρίου 2018 με τους Χιούστον Ρόκετς) και τον Φεβρουάριο έμεινε ελεύθερος από τους Σικάγο Μπουλς.

Παρόλα αυτά προπονούνταν ατομικά όλο το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να είναι σε φόρμα όταν υπογράψει σε κάποια ομάδα.
Η συμφωνία Μπλέιζερς – Καρμέλο θα επισημοποιηθεί άμεσα και ο παίκτης αναμένεται να ακολουθήσει την ομάδα στο προσεχές road trip που περιλαμβάνει 6 εκτός έδρας αγώνες.

Ο «Μέλο» είναι 10 φορές All-Star, έξι φορές μέλος της καλύτερης πεντάδας της σεζόν και έχει μέσους όρους καριέρας 24.0 πόντους, 6.5 ριμπάουντ και 4.8 ασίστ.



Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x