NBA

Στοχεύει σε κίνηση-ματ ο Μάικλ Τζόρνταν

Έτοιμοι να γυρίσουν σελίδα είναι οι Σάρλοτ Χόρνετς και ο Μάικλ Τζόρνταν, μετά την απόφαση να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του νυν general manager της ομάδας, Ριτς Τσο.

Η απόφαση του Μάικλ Τζόρνταν να γυρίσει σελίδα στους Σάρλοτ Χόρνετς είναι ειλημμένη, μετά και την πληροφόρηση προ εβδομάδων ότι ο σούπερ-σταρ της ομάδας, Κέμπα Γουόκερ, είναι στη… βιτρίνα για ανταλλαγή.

Το σενάριο αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τη στιγμή που οι Χόρνετς γνωστοποίησαν με ανακοίνωσή τους ότι το συμβόλαιο του νυν general manager, Ριτς Τσο, δεν πρόκειται να ανανεωθεί και μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες από τις ΗΠΑ κάνουν λόγο για μεγαλεπήβολους στόχους του Μάικλ Τζόρνταν.

Σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊνιαρόφσκι, ο διακαής πόθος είναι ο Μάι Κάπτσακ, που έχει συνδέσει απόλυτα την καριέρα του ως GM των Λος Άντζελες Λέικερς. Συγκεκριμένα, από το 1986 που ολοκλήρωσε την καριέρα του με τη φανέλα των «λιμνανθρώπων», ανέλαβε ρόλο βοηθού του τότε GM, Τζέρι Γουέστ ενώ πήρε τη θέση του GM από το 1994-95 και απολύθηκε πέρυσι στα μέσα της σεζόν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι όμως που αναμένεται να γίνει άμεσα και να φανεί κατά πόσο υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x