Euroleague

Στρέλνιεκς: «Η μπάλα θα είναι βαρύτερη και τα στεφάνια… μικρότερα στα playoffs»

Ανυπόμονος να αγωνιστεί στα πρώτα του playoffs στην Ευρωλίγκα εμφανίστηκε ο Γιάνις Στρέλνιεκς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αναντολού Εφές.

Για ανεξήγητο λόγο χαλάρωσε ο Ολυμπιακός, με αποτέλεσμα να ζοριστεί από την Αναντολού Εφές, όπως δήλωσε ο Γιάνις Στρέλνιεκς μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων», με τον Λετονό γκαρντ να εμφανίζεται ανυπόμονος να αγωνιστεί στα πρώτα του playoffs της Ευρωλίγκας.

«Πήραμε μια σημαντική νίκη. Η Εφές δεν είχε κάτι να χάσει, δεν είχε πίεση. Είχαμε ανάγκη τη νίκη. Ξεκινήσαμε καλά, στο τέλος ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Το θέμα είναι πως τα καταφέραμε. Όλα ήταν στα χέρια μας. Ίσως χαλαρώσαμε νωρίτερα, δεν ξέρω γιατί. Δεν έπρεπε να γίνει, είμαστε επαγγελματίες. Δεν το θέλαμε, αλλά συμβαίνει. Πρέπει να είμαστε 40' συγκεντρωμένοι. Αυτό είναι ένα πρόβλημά μας. Δεν θα πρέπει να χαλαρώνουμε», δήλωσε αρχικά ο Γιάνις Στρέλνιεκς στην κάμερα της Nova.

Για το πλεονέκτημα έδρας: «Για κάθε ομάδα το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό. Δεν θα πω πως είναι ευκολότερο να παίζεις στην έδρα σου, αλλά είναι καλύτερο από το να παίζεις εκτός έδρας. Έχουμε καλούς οπαδούς. Μας υποστηρίζουν κάθε φορά. Τώρα κοιτάζουμε τα playoffs».

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Ο Βασίλης είναι σε τρομερή κατάσταση. Μαζί με τον Μιλουτίνοφ έπαιξαν ωραίο μπάσκετ. Είναι σημαντικό να έχουμε πίσω τον ηγέτη μας και να παίζει τόσο καλά όσο τώρα. Το πιο σημαντικό είναι ότι βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση στο τέλος της σεζόν».

Για το αν θα είχε κάποια προτίμηση για τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στα playoffs: «Όχι. Είχαμε με όλες τις ομάδες του TOP 8 δύσκολα ματς. Δεν θα είναι η regular season, είναι τα playoffs. Για εμένα θα είναι τα πρώτα μου playoffs. Μίλησα με παίκτες με εμπειρία. Η μπάλα θα είναι βαρύτερη, τα στεφάνια μικρότερα. Αλλά θα είμαστε καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x