Euroleague

Στρέλνιεκς: «Πρέπει να αντιδράσουμε και να ανακάμψουμε»

Ως μάθημα θα πρέπει να δει ο Ολυμπιακός τη βαριά ήττα από την Μπασκόνια και να ανακάμψει κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως δήλωσε ο Γιάνις Στρέλνιεκς.

Σε αρκετούς τομείς θα πρέπει να βελτιωθεί ο Ολυμπιακός, αλλά πρώτα θα πρέπει να αποδείξει πως η βαριά ήττα στην Μπασκόνια ήταν μία «κακή παρένθεση», σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάνις Στρέλνιεκς ενόψει του ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

«Κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι μέχρι τώρα και πρέπει να αντιδράσουμε και να ανακάμψουμε. Να δείξουμε στους εαυτούς μας πως δεν είμαστε τόσο κακοί όσο δείξαμε εκεί. Να γίνει μάθημα και να βελτιώσουμε εμείς τους εαυτούς μας», δήλωσε αρχικά ο Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δική του κατάσταση:

«Δεν ήταν κάτι σοβαρό ο τραυματισμός μου. Απλά οι μύες μου κουράστηκαν λίγο. Ήταν λίγο μεγάλη η χρονιά και με την εθνική ομάδα το καλοκαίρι, αλλά τώρα νιώθω καλά. Δουλεύουμε και βελτιωνόμαστε».

Για τα πολλά χαμένα σουτ: «Είναι κάτι που σίγουρα θα πρέπει να βελτιώσουμε. Το άλλο που θα πρέπει να βελτιώσουμε είναι να βρούμε διαφορετικούς τρόπους να σκοράρουμε: Να πάμε προς το καλάθι, να δημιουργήσουμε περισσότερο, να μπούμε πιο επιθετικά για ένα λέι απ, να πάμε στις βολές… Πρέπει να είμαστε πιο δημιουργικοί».

Για την επιστροφή των περισσότερων παικτών στην ενεργό δράση: «Πάντα είναι καλύτερα όταν όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι. Ακόμη περιμένουμε δύο παίκτες: Τον Αγραβάνη που θα αργήσει και τον Τιλί που επιστρέφει πιο γρήγορα. Έχει ήδη επιστρέψει και ο αρχηγός, οπότε θα πρέπει να βάλουμε τα μικρά πράγματα στη θέση τους, και να γίνουμε όσο καλύτεροι μπορούμε να είμαστε μαζί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x