Euroleague

Στρέλνιεκς στον ΣΠΟΡ FΜ: «Είναι στο πρόγραμμα η κριτική. Θα έρθουν τα αποτελέσματα»

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα βγάλει αντίδραση εμφανίστηκε ο Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM αναφέρθηκε στα όσα χρειάζονται για να πάρουν οι ερυθρόλευκοι τη νίκη στην έδρα της Μπάγερν

Αισιόδοξος πως χάρη στην σκληρή δουλειά ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει και πάλι στις επιτυχίες εμφανίστηκε ο Γιάνις Στρέλνιεκς. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6 και στον απεσταλμένο στο Μόναχο, Νίκο Ζέρβα, ο 29χρονος Λετονός αναφέρθηκε στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμό αλλά και στις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση απέναντι στην Μπάγερν.

«Νιώθω πάρα πολύ καλά μετά τον μυϊκό τραυματισμό. Πιστεύω πως σε λίγο καιρό θα έχω βρει τον ρυθμό μου και θα είμαι στην κατάσταση που θέλω και εγώ αλλά και η ομάδα».

Για την πίεση και την κριτική μετά τα τελευταία αποτελέσματα: «Αυτά είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Είμαστε μια ομάδα η οποία δουλεύει σκληρά και καθημερινά. Μας λείπουν τα αποτελέσματα, όμως πιστεύουμε ότι θα έρθουν και αυτά».

Για την αναμέτρηση με την Μπάγερν: «Έχω παίξει πολλές φορές εδώ. Η Μπάγερν παίρνει ενέργεια από τον κόσμο της και είναι ομάδα που συμπεριφέρεται καλύτερα εντός παρά εκτός έδρας. Εμείς δεν πρέπει να κάνουμε λάθη, χρειάζεται να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, να παίξουμε καλή άμυνα και πιστεύω πως έτσι θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x