NBA

Συγκινητικές στιγμές: Αγκαλιάστηκαν και αντάλλαξαν φανέλες Λεμπρόν-Γουέιντ (video)

Υπέροχο το φινάλε στο ματς των Λέικερς με τους Χιτ.

Ο Ντουέιν Γουέιντ αστόχησε υπό την πίεση του Λεμπρόν Τζέιμς και οι Λέικερς κράτησαν τη νίκη 108-105 επί των Χιτ στην τελευταία αναμέτρηση των δύο παλιόφιλων.

Με τη λήξη οι δυο τους βρέθηκαν αγκαλιασμένοι να γελούν, αφού είναι γνωστό πως πέρα από συνοδοιπόροι σε δύο πρωταθλήματα του Μαϊάμι είναι και πολύ καλοί φίλοι. Οι δύο σούπερ σταρ αντάλλαξαν πρώτα φανέλες και εν συνεχεία φιλοφρονήσεις on camera.

«Ήταν γλυκόπικρο. Κάθε κατοχή μάς οδηγούσε πιο κοντά στο φινάλε. Χάνω έναν αδερφό που είχα σε αυτό το παιχνίδι, είχαμε τόσους πολέμους μαζί, άλλους μαζί, άλλους απέναντι. Είναι ο άνθρωπός μου. Είναι από τους καλύτερους όλων των εποχών. Θα μας λείψει ο Flash», τόνισε ο «βασιλιάς».

«Είναι σκληρό. Για τέτοιες στιγμές παίζεις, για να αντιμετωπίζεις έναν από τους κορυφαίους όλων των εποχών. Η φιλία που έχουμε είναι πάνω από το μπάσκετ, αλλά θα μου λείψει αυτό. Ο ένας έκανε τον άλλον καλύτερο, είτε ήμασταν αντίπαλοι, είτε συμπαίκτες. Ο Λεμπρόν έχει κάνει μέσα κι έξω από το γήπεδο πράγματα που δεν έχει κάνει κανένας άλλος. Αυτός ο τύπος μπορεί να παίζει όσο καιρό θέλει κι εγώ θα τον παρακολουθώ».



Δείτε τη μονομαχία τους στο γήπεδο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x