Ελλάδα

Συγκινητικό μήνυμα από τον Αθηναίου: «Νιώθω ευγνώμων, πάμε όλοι να στηρίξουμε τους μάγκες»

Την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους έδειξαν τη στήριξη προς το πρόσωπό του έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του ένιωσε ο Γιάννης Αθηναίου και έστειλε τις ευχές του στην Εθνική.

Σηκώνει το κεφάλι ψηλά και προχωράει ο Γιάννης Αθηναίου.

Ο 31χρονος γκαρντ, ο οποίος πρόσφατα υπέστη ρήξη χιαστού, θέλησε να ευχαριστήσει μέσω Instagram όσους έδειξαν τη στήριξή τους προς το πρόσωπό του έπειτα από την πρόσφατη ατυχία του.

Επιπλέον, έδωσε το σύνθημα για δουλειά ώστε να επιστρέψει στη δράση το συντομότερο δυνατό και παράλληλα έκανε τις ευχές του ενόψει της παρουσίας της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

«Πάμε όλοι μαζί να δώσουμε τη θετική μας ενέργεια και να στηρίξουμε αυτούς τους μάγκες που ταξιδέψαν στην Κίνα, ώστε να μας κάνουν πάλι υπερήφανους και να σηκώσουν τη σημαία μας ψηλά, εκεί που ανήκει», επισημαίνει ο παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη και τις ευχές σας! Με κάνατε να νιώσω μοναδικά...Δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώρια , αλλά μόνο χρόνος για σκληρή δουλειά, ώστε να επιστρέψω πιο δυνατός και να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ πιο πολυ απ οτιδήποτε άλλο...

Πάμε όλοι μαζί να δώσουμε τη θετική μας ενέργεια και να στηρίξουμε αυτούς τους μάγκες που ταξιδέψαν στην Κίνα, ώστε να μας κάνουν πάλι υπερήφανους και να σηκώσουν τη σημαία μας ψηλά, εκεί που ανήκει!!!Ευγνώμων για όσα ζήσαμε κ περήφανος για όλους σας!!»


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη και τις ευχές σας! Με κάνατε να νιώσω μοναδικά...Δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώρια , αλλά μόνο χρόνος για σκληρή δουλειά, ώστε να επιστρέψω πιο δυνατός και να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ πιο πολυ απ οτιδήποτε άλλο.. Πάμε όλοι μαζί να δώσουμε τη θετική μας ενέργεια και να στηρίξουμε αυτούς τους μάγκες που ταξιδεψαν στην Κίνα, ώστε να μας κάνουν πάλι υπερήφανους και να σηκώσουν τη σημαία μας ψηλά,εκει που ανήκει!!!Ευγνώμων για όσα ζήσαμε κ περήφανος για όλους σας!! ?????????? #HELLAS #Basketball #Family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Athinaiou (@johnathi17) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x