Euroleague

Συγκλονιστικός Ιτούδης μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας! (video)

Ανατριχιαστικός ήταν ο Δημήτρης Ιτούδης στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη λήξη του ματς. Δείτε στο απίθανο βίντεο τι είπε για Ομπράντοβιτς και την ομάδα του.

Συγκλονιστικές ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη, μετά την κατάκτηση της πρώτης του Ευρωλίγκας.

Ο Έλληνας προπονητής δεν έκρυψε την συγκίνησή του μπροστά στην κάμερα, αποθέωσε τους παίκτες του και χάρισε μέρος της επιτυχίας στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Θα με συγχωρήσετε δεν ξέρω τι να πω. Το μόνο που θα πω είναι ότι είμαι πραγματικά υπερήφανος γι’ αυτήν την ομάδα. Πραγματικά υπερήφανος γι’ αυτούς τους παίκτες που έφτασαν για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα και κατάφεραν το στόχο τους.

Τους είπα ότι πρέπει να νικήσουν. Και το έκαναν με καρδιά, με ψυχή με αποφασιστικότητα. Είμαι χαρούμενος για την διοίκηση, για τον κύριο Βατούτιν, για κάθε οπαδό, είναι φανταστικό. Είχαμε κάποιες κακές στιγμές στο ματς, αλλά είχαμε ισχυρή πίστη», είπε έντονα φορτισμένος ο Δημήτρης Ιτούδης.

Για τον Ομπράντοβιτς είπε: «Μετά το ματς αγκάλιασα τον Ζέλικο, που είναι ένας φανταστικός προπονητής και άνθρωπος. Του είπα ότι ένα μεγάλο κομμάτι αυτού εδώ είναι δικό του. Είναι μια κακή στιγμή δική του γιατί έχασε. Αλλά δεν θα ήμουν εδώ αν δεν ήταν αυτός. Το λέω από το βάθος της καρδιάς μου», ενώ για τον Τεόντοσιτς είπε:

«Του είπα ότι πρέπει να νικήσει. Άλλαξε τα πάντα. Τον τρόπο προπόνησης, συμπεριφοράς. Δεν έχω αρχηγό, έχω ηγέτες σ’ αυτήν την ομάδα. Θα σηκώσουμε με υπερηφάνεια αυτήν την κούπα. Είμαι υπερήφανος γι’ αυτόν τον κόσμο που έκαναν τόσα χιλιόμετρα. Με συγχωρείται που είμαι λίγο συναισθηματικός αυτή τη στιγμή. Πηγάζει από την καρδιά μου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x