Ελλάδα

Συγκλονίζει ο Γκιστ: «Δεν ήξερα αν θα ξαναπαίξω μπάσκετ»

Ο Τζέιμς Γκιστ θυμήθηκε πως σαν σήμερα πριν ένα χρόνο είχε έναν σοβαρό τραυματισμό που απείλησε την καριέρα του και δήλωσε ευγνώμων σε όσους τον βοήθησαν να επιστρέψει, ενώ αποθέωσε τον Καλάθη.

Ο Τζέιμς Γκιστ είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του Παναθηναϊκού και «κλειδί» για τις τελευταίες μεγάλες του νίκες. Κι όμως, σαν σήμερα πριν ένα χρόνο, είχε εκείνον τον σοβαρό τραυματισμό που απείλησε ακόμη και την καριέρα του.

Ο Αμερικανός δεν το ξεχνά και ευχαριστεί όσους τον βοήθησαν να επανέλθει. Σχολιάζοντας, δε, τη νίκη επί της Εφές αποθέωσε τον Νικ Καλάθη και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια.

«Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο, δεν ήμουν σίγουρος αν θα μπορέσω να παίξω ξανά μπάσκετ. Ήταν μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που έπρεπε να αντιμετωπίσω στην καριέρα μου. Ευλογημένος από τον Θεό και με την υποστήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων μου, του γιατρού Μπράχαμ από το NYC και τον γυμναστών του Παναθηναϊκού, Νίκου και Γιάννη, ήμουν σε θέση να παλέψω και να επιστρέψω στο παιχνίδι που αγαπώ τόσο πολύ. Υπέροχη νίκη χθες, ο Καλάθης ήταν φωτιά!», έγραψε στο Instagram.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x